POKAZAO I LJEPŠU STRANU

Gattuso nakon rušenja Dinama kupio 30 iPhone mobitela. Evo kome ih je poklonio

14.09.2024.
u 17:39

Nakon Hajdukove minimalne, ali velike pobjede protiv Dinama na Maksimiru i skakanja na vrh ljestvice, odlučio je igrače i stožer nagraditi mobitelima

Hajduk je ostvario veliku pobjedu 1-0 pobjedu protiv Dinama golom Marka Livaje u 70. minuti. Na taj način maknuli su Dinamo s trona i barem privremeno zasjeli na vrh tablice.

Trener Hajduka Gennaro Gattuso poznat je kao nekad veliki ratnik na terenu, a danas kao vrlo strog trener. No, pokazao je da mu i nisu na pameti samo treninzi i utakmice.

Nakon Hajdukove minimalne, ali velike pobjede protiv Dinama na Maksimiru i skakanja na vrh ljestvice, odlučio je igrače i stožer nagraditi mobitelima. Nabavio im je 30 iPhone uređaja.

Nitko iznad Gattusa nije dobio Iphone, ali tko zna, možda si je Gattuso na taj način kupio još vremena i na klupi Hajduka s obzirom da mu, bez obzira na ovu pobjedu, ostanak u klubu svejedno visi. Hajduk je ionako odigrao utakmicu na uobičajenoj razini za ovu sezonu što, dakako, nije pohvalno, ali kad igraš veliki derbi, onda je zapravo rezultat na prvom mjestu, a Hajduk je ostvario upravo onakav rezultat kakav je i htio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije