Gattuso poručio da predsjednik Hajduka ne govori istinu: 'Ovo je pobjeda za Nikolu Kalinića!'

Gattuso
pixsell
14.09.2024.
u 08:23

U susretu 6. kola HNL-a Hajduk je kao gost pobijedio Dinamo sa 1:0 i preuzeo vrh ljestvice. Jedini gol postigao je Marko Livaja u 70. minuti. Pobjedu je prokomentirao trener Hajduka Gennaro Gattuso. - Težak tjedan je iza nas, ali moram pohvaliti svoje igrače. I ovoj je utakmici bilo potrebno pokazati karakter. Ne treba gledati tablicu. Dobro je što rastemo iz utakmice u utakmicu.

Iza Hajduka su turbulentni dani, sportski direktor Nikola Kalinić dobio je otkaz. - Želim posvetiti ovu pobjedu Nikoli Kaliniću. Znam kakav je on karakter. Za njega se svašta može reći, ali ne da je lažljivac. Da nije njega, ja ne bih bio u Splitu - izjavio je Gattuso i dodao: - Jedini razlog zbog kojeg sam tu su ovi igrači koji me uveseljavaju. Ovo u Splitu se jako rijetko vidi. Uživam voditi ovu momčad.

Neizravno je poručio da je predsjednik Bilić lagao na konferenciji za medije. - Ne želim polemizirati, ali neke stvari su mi obećane i nisu ispunjene. Predsjednik je rekao da nismo razgovarali 10 dana, ali to nije istina. Nismo razgovarali mjesec dana.  O utakmici je rekao: - Moja momčad je defenzivno odigrala dobro, Dinamo je kvalitetan, a mi smo ih limitirali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije