Luka Modrić oglasio se nakon 22. osvojenog trofeja i uputio jasnu poruku svim kritičarima

12.02.2023.
u 10:57

Trijumfom Real Madrida u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u Rabatu, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić stigao je do svog 22. trofeja u dresu "Kraljevskog kluba". Ovo mu je ujedno i peti naslov na Svjetskom klupskom prvenstvu. Modrić je s Realom osvojio i pet Liga prvaka, tri španjolska prvenstva, četiri europska Superkupa, četiri španjolska Superkupa, te jedan Kup kralja. Dodajmo kako je klupski rekorder Brazilac Marcelo sa čak 25 trofeja.

Nakon pobjede mediji su nahvalili hrvatskog kapetana, a nedugo zatim oglasio se i sam Modrić. U kratkoj poruci koju je podijelio na Twitteru napisao je: "Ovaj klub me čini sretnim. Hala Madrid".

Uz tweet je objavio i fotografiju s peharom pojednika Svjetskog klupskog prvenstva. Luka je ovom porukom jasno poručio kritičarima koji su ga otpisivali nakon SP-a u Kataru da još nije vrijeme za okačiti kopačke o kllin već da 37-godišnji veznjak itekako još ima snage i znanja jer forma je prolazna, a klasa je vječna.

Podsjetimo, nogometaši madridskog Reala ponovno su osvojili, po peti put u svojoj povijesti, klupsko SP nakon što su u finalu, u Rabatu, s 5-3 svladali Al Hilal, sastav iz Saudijske Arabije.

Real je tako u ovom natjecanju pobijedio nakon 2014., 2016., 2017. i 2018. godine te je rekorder po broju naslova. Slijedi ga Barcelona koja je tri puta pobjeđivala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije