KAPETANOVA PORUKA

Modrić se emotivno oprostio od Vide: 'Ovo je posebno teško. Bio si primjer na terenu i van njega'

modrić i vida
Matija Habljak/Pixsell
24.07.2024.
u 18:48

"Koliko god ove riječi bilo teško izreći, napisati ili sročiti jer se teško odvojiti od nečega što ti toliko znači, lakše je kada znam koliko sam bogatiji zbog svega što sam doživio", poručio je Vida prilikom svog oproštaja

Domagoj Vida se nakon dugih 14 godina igranja i brojnih uspjeha u dresu hrvatske nogometne reprezentacije oprostio od nacionalne momčadi. U "kockastome" dresu debitirao je 23. svibnja 2010 godine. Bilo je to u pobjedi rezultatom 2:0 u prijateljskom utakmici protiv reprezentacije Walesa.

S njime je tijekom tog dugog niza godina bio i Luka Modrić. Današnji kapetan vatrenih oprostio se od igrača koji će ostati zapamćen kao legenda momčadi. Nije poznato koliko će je još dugo i sam Modrić igrati za hrvatsku reprezentaciju, ali dok je još tu napisao je Vidi emotivnu poruku putem društvenih mreža.

"Svaki oproštaj je težak, ali ovaj tvoj posebno! Bio si primjer kad si igrao, ali isto tako kad nisi bio na terenu! Savršeno si predstavljao što znači igrati za hrvatsku reprezentaciju. Bilo je veliko zadovoljstvo dijeliti s tobom jedne od najvećih uspjeha naše Hrvatske! Hvala ti na svemu DOMO", napisao je Modrić.

Vida se oproštajnim pismom pozdravio s reprezentacijom.

"Kada sam tog 23. svibnja 2010. godine pred svojom obitelji, prijateljima i mojim Slavoncima debitirao za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, mislio sam da sam ostvario svoj nogometni san. Nešto više od 14 godina kasnije, znam da je to bio samo početak najljepše priče u mojem nogometnom životu. I koliko god ove riječi bilo teško izreći, napisati ili sročiti jer se teško odvojiti od nečega što ti toliko znači, lakše je kada znam koliko sam bogatiji zbog svega što sam doživio", naveo je Slavonac.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije