Nakon teškog poraza Tottenhama, Englezi osuli paljbu po Perišiću

Ivan Perišić
12.02.2023.
u 12:51

Tottenham je poveo golom Bentancura (14) iz gužve nakon kornera, ali je Leicester ekspresno preokrenuo golovima Mendyja (23) i Maddisona (25) sredinom prvog poluvremena. Iheanacho (45+4) je na samom isteku prvog poluvremena povisio na 3-1, da bi Barnes (82) postavio konačni rezultat.

Nakon utakmice engleski mediji već tradicionalno su ocijenili igrače i nisu baš imali puno pohvala za hrvatskog reprezentativca. Football London dao mu je ocjenu 4 od mogućih deset uz opasku:

- Okrenuo je leđa kad je Mendy pucao, pa je mogao samo gledati kako lopta završava u gornjem desnom kutu. Perišićev ubačaj prethodio je Bentancurovu golu, no trenutno je izvan forme te ne ide više toliko gore-dolje po lijevoj strani terena - napisali su, a  kritični su bili i prema ostalim igračima jer je najbolja ocjena bila 7.

- "Ništa nije napravio u zadnjoj trećini terena, ni kada bi ga Harry Kane proigrao, ni kada bi imao priliku ubaciti - piše portal 90min koji je Hrvatu dao ocjenu 3.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije