Ana Maria Marković otkrila

Ronaldo poslao ponudu najljepšoj sportašici Hrvatske, prihvatila je poziv i sve objavila

Ana Maria Marković
Igor Soban/PIXSELL
22.11.2023.
u 18:56

Ana Maria Marković (23) članica je hrvatske nogometne reprezentacije i jedna od najljepših sportašica svijeta, a sada će dobiti priliku da upozna Cristiana Ronalda.

Marković svoju karijeru gradi u nogometnom klubu Grasshoppers gdje je od 2020. godine, a redovito objavljuje fotografije u kupaćim kostimima na svom Instagram računu koji ima 3 milijuna pratitelja.

U videosnimku koji je objavila otkrila je da će upoznati portuglaskog asa u sklopu suradnje s Binanceom, jednom od vodećih kompanija za kriptovalute, a jedan od vlasnika je baš Ronaldo, prenosi Klix.ba.

 

 

"Moj najdraži igrač je Cristiano Ronaldo jer je tako discipliniran. Nosim broj sedam upravo zbog njega, a zahvaljujući njemu igram nogomet. On mi je motivacija i simpatija. Nije me briga ima li netko više trofeja od njega. U mom srcu je samo jedan GOAT, a to će uvijek biti Ronaldo", rekla je Ana Maria.

Nogometašica je rođena u Splitu, ali se preselila u Švicarsku kada je imala 12 godina.

Nogometom se počela ozbiljno baviti s 14 godina, a Hrvatica i slavni Portugalac trebali bi snimiti zajednički video u sklopu reklamne kampanje, dok datum točnog susreta nije poznat.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije