'OVO JE NEDOPUSTIVO'

Stigla reakcija Dinama o Belinhu, ogorčeni su zbog pritiska menadžera: 'To jako šteti mladom igraču'

Belinho
Goran Stanzl/Pixsell
30.06.2024.
u 19:42

U međuvremenu je stigla i neslužbena reakcija iz Maksimirske 128, iz hrvatskog prvaka smatraju kako je ovakvo ponašanje menadžera nedopustivo.

Jedna od najvećih nada Dinamove omladinske škole, 15-godišnje brazilsko čudo od djeteta koje je izabralo Hrvatsku Belinho, navodno je na izlaznim vratima Dinama. Njegov menadžer Andy Bara otkrio je kako će mladića iz Dinama odvesti u Kustošiju jer smatra kako nema nimalo adekvatne uvjete. U međuvremenu je stigla i neslužbena reakcija iz Maksimirske 128, iz hrvatskog prvaka smatraju kako je ovakvo ponašanje menadžera nedopustivo. 

- Dakle, brat Andyja Bare je nedavno bio na sastanku sa šefom omladinske škole Ivom Milićem na sastanku po pitanje dečka i tada je zaključak bio da će se nastaviti pregovori čim sportski direktor Marko Marić nađe vremena obzirom da je jasno da krajem lipnja je potpuni fokus  na prvu momčad. Niti u jednom trenutku nije kateogrički rečeno uzmi ili ostavi. Dapače, klub je bio spreman vidjeti i oko najma stana da pokrije kao što je i u slučaju drugih igrača ili nešto drugo. 

Prije nekoliko dana je i Marko Marić bio u kontaktu s Andyjem Barom po drugom pitanju i tada nije ovaj problem niti spomenut. U Dinamu su ogorčeni načinom na koji se pokušava raditi pritisak preko medija, smatraju da je taj način nedopustiv i smatraju da ovo jedino šteti mladom igraču. On je cijelo vrijeme u planovima da se priključi kadetima 1, ali ovo što radi njegov menadžer, smatraju
 u klubu, je medijski pritisak nedostojan ugodne poslovne suradnje. Menadžeri nisu neprijatelji, ali nekog reda mora biti.

Ponuda je poslana i zbog tehničkih razloga, birokracija kako bi klub imao pravo na naknadu za razvoj i u skladu je s pravilima koja su određena oko toga koliko dječak od 15 godina može maksimalno imati stipendiju. Marko Maric je nedavno spomenuo na konferenciji za medije primjer malog Cutuka za kojeg se isto tako prijetilo s Juventusom i 600 000 eura, pa je potpisao ugovor nakon svih menadžerskih pritisaka koji su bili legitimni i razumljivi, ali nisu bili ovako intonirani preko leđa vas medija - objasnili su iz Dinama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije