POTROŠIO 30 TISUĆA EURA

Svjetski mediji raspisali se o potezu Gattusa nakon rušenja Dinama, i njima je neobično ono što je napravio

Luka Stanzl/Pixsell
16.09.2024.
u 14:54

Gattusova odluka da kupi mobitele za 30-ak tisuća eura izazvala je dosta pozornosti u svjetskim medijima pa brojni portali prenose ovu vijest. Primjerice, o treneru Hajduka piše se i u - Nigeriji.

Hajduk jeu petak ostvario veliku pobjedu 1-0 pobjedu protiv Dinama golom Marka Livaje u 70. minuti. Na taj način maknuli su Dinamo s trona i privremeno zasjeli na vrh tablice budući da ga je dan ranije preuzela Rijeka.

Trener Hajduka Gennaro Gattuso poznat je kao nekad veliki ratnik na terenu, a danas kao vrlo strog trener. No, pokazao je da mu i nisu na pameti samo treninzi i utakmice.

Nakon Hajdukove minimalne, ali velike pobjede protiv Dinama na Maksimiru i skakanja na vrh ljestvice, odlučio je igrače i stožer nagraditi mobitelima. Nabavio im je 30 iPhone uređaja.

Gattuso je za svaki mobilni uređaj platio oko 1100 eura što znači da ga je ovaj potez stajao oko 33.000 eura. No, to mu nije značajan financijski izdatak.

- U Split sam došao na nagovor Nikole Kalinića. Volim ovaj posao i jedini razlog zbog kojeg sam tu su ovi igrači koji me uveseljavaju. Nisam tu zbog novca, u igračkoj karijeri sam zaradio dovoljno da ne moram raditi cijeli život.

No, Gattusova odluka da kupi mobitele izazvala je dosta pozornosti u svjetskim medijima pa brojni portali prenose ovu vijest. Primjerice, o treneru Hajduka piše se i u - Nigeriji.

"Trijumf je označio značajan trenutak za Hajdukovog talijanskog trenera Gennara Gattusa, koji je čekao pravu priliku da nagradi svoju momčad za trud. Ova pobjeda ojačala je Hajdukovu borbu za naslov i dodala još jedno poglavlje u legendarno rivalstvo između dva hrvatska velikana", pišu tamošnje novine Vanguard.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije