Ovogodišnji pobjednik Caffe Monte Carlo

Završen turnir "Hvidra Mostar 2022.", Herceg uručio pehar prvacima

17.12.2022.
u 08:04

Prijelazni pokal turnira prvoplasiranoj momčadi na 28. Međunarodnom božićnom malonogometnom turniru ''Hvidra Mostar 2022.'' pripao je ekipi ''Caffe Monte Carlo'', dok su drugo mjesto osvojili momci iz MNK ''Zrinjski K2 Restoran'', a pokal kao trećeplasirani podigao je sastav ''Stolac''.

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg uručio je pokal za prvo mjesto, a njemu samom uručeno i posebno priznanje sa statuom za nemjerljiv doprinos i promociju maloga nogometa. 

''Ovaj turnir traje punih 28 godina, pronoseći snažnu, pozitivnu športsku priču i dobar glas o našemu gradu i našoj županiji, čak i daleko izvan granica BiH. Ponosan sam na činjenicu da je Vlada HNŽ-a godinama jednim od glavnih pokrovitelja Hvidrina božićnog turnira. Od srca im čestitam, najavljujući kako ćemo ostati uz našu Hvidru i uz našu braniteljsku populaciju i u godinama koje dolaze'', kazao je Herceg na svečanosti upriličenoj nakon završnice ovoga međunarodno respektabilnog športskog događaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije