Žestoka kazna za golmana Novog Travnika zbog udaranja sudije

05.12.2018.
u 17:17

Trako je potrčao prema glavnom sudiji Ibrahimkadiću i udario ga, poslije čega je ovaj pao i ostao ležati na terenu. Nastala je velika gužva, a u incident su se upetljali svi nogometaši, kao i redari.

Disciplinska komisija FSFBiH donijela je odluku o kazni za 20-godišnjeg golmana. Odlučeno je da se zbog udaranja sudije kazni suspenzijom od šest mjeseci i sa novčanom kaznom od 500KM.

Kazna za ovog čuvara mreže aktivna je od 15. studenog , a zbog ovog incedenta van terena će biti do svibnja iduće godine.

Trako je ove sezone branio u dvije utakmice za Novi Travnik i primio je tri pogotka, a ranije je u karijeri nosio dres omladinskih  klubova Čelika i švicarskog Burgdorfa.

 

Elvir Trako je izrazio kajanje za ono što se dogodilo

"Sada mi je naravno žao kad vidim šta sam uradio. Do toga ne bi došlo da glavni sudije i njegovi pomoćnici nisu tijekom utakmice radili što jesu. Poslije posljednjeg zvižduka bio sam desetak metara od sudije i rekao sam mu da nije uredu način na koji je dijelio pravdu. On mi rekao da je samo bitno da sam primio pogodak, te mi je opsovao mater, a ja sam je potrčao prema njemu. Nisam ga udario, jednostavno se nisam mogao zaustaviti i on je pao, rekao je Trako nedavno za SportSport.ba.

Na kraju ipak Trako nije dobro prošao i dugo vremena će biti van terena.

Video možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije