OPASAN I NAORUŽAN

Policija objavila fotografiju ubojice, cure detalji strašnog atentata u Austriji, ljudi se skrivaju po kućama

Austrijska policija
28.10.2024.
u 15:57

Pola Austrije traži 56-godišnjeg Rolanda Drexlera koji je osumnjičen za ubojstvo gradonačelnika Kirchberga uz rijeku Dunav Franza Hofera

Policija Gornje Austrije objavila je sliku osumnjičenika za ubojstvo gradonačelnika Kirchberga uz rijeku Dunav, 64-godišnjeg Franza Hofera.  Atentat na gradonačelnika dogodio se u austrijskoj pokrajini Gornjoj Austriji, a ubojica kojeg se traži jest 56-godišnji Roland Drexler, koji se navodno kreće u srebrnom VW Caddyju s registarskom oznakom RO-231EL. Policija upozorava da je muškarac naoružan, inače je lovac i smatra se vrlo opasnim.

Navodno je često pravio probleme zbog zaštite prirode i životinja, a do zločina je navodno došlo zbog eskalacije svađa oko odstrjela jelena. Iako nije službeno potvrđeno, piše se da je Drexler navodno ubio još jednu osobu i upucao treću.

Podsjetimo, Kronen Zeitung piše kako je napadač ubio gradonačelnika iz obližnjeg šumarka, s 500 metara udaljenosti. Općina Altenfelden zbog ovih nemilih događaja zavila se u crno, sve službe su na terenu, a stanovnici se skrivaju u svojim kućama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije