KPZ Mostar

Zatvorenik kojega je drugi zatvorenik nožem ubo u vrat preminuo u bolnici

28.10.2024.
u 11:00

Zatvorenik kojega je drugi zatvorenik u nedjelju navečer na toaletu u Kazneno popravnom zavodu poluotvorenoga tipa u Mostaru nožem ubo u vrat preminuo je od zadobivenih ozljeda u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru. Kako je u ponedjeljak priopćeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, u nedjelju u 21,40 sati u PU Mostar obratio se djelatnik KPZ Mostar u Ul. A. Šantića i prijavio da je jedan zatvorenik ubo drugog nožem u vrat. Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije te utvrdili kako je zatvorenik A.Š. (1987.) iz Mostara nožem ubo u vrat zatvorenika D.S. (1989.) iz Sarajeva dok se nalazio u toaletu.

D.S. je kolima Hitne pomoći prevezen na CUM Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo. Osoba A.Š. je prebačena u samicu KPZ Mostar, a lice mjesta je osigurano do dolaska dežurnog tužitelja i djelatnika Sektora krim. policije radi obavljanja očevida, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije