Gotove za tren

Brze kinder milch schnitte, omiljene svima

16.02.2022.
u 08:15

Priprema

1. Bjelanjke istući u snijeg. Žumanjke izmutiti s šećerom, dodati brašno, kakao i prašak i miješati dok se dobije glatka smjesa. Dodati 3 zlice snijega od bjelanjka i lagano miješati da se dobije lijepa smjesa, zatim sve izliti u ostatak bjelanjaka i jos lagano miješati dok smjesa bude jednolicna.
 
2. Izliti na papir za pečenje koji se stavina veliki pleh (onaj iz pećnice). Ravnomjerno razmazati i peci na 180°C 10 minuta. Ostaviti da se ohladi i prerezati na pola,

Znaci, biskvit se peče u velikom plehu da bude tanak i onda se prereže da se dobiju 2 komada. Ne rezati kao za tortu po sredini.

3. Vrhnje s slagfixom istući u čvrsti šlag, dodati van. sećer i med. Kremom premazati biskvit i poklopiti drugim, stavit u frizider na 2-3 sata. Rezati u obliku (onih pravih) i razveseliti svoje najdraze. Biskvit je tanak, krema je u tankom sloju. Po zelji se moze peći u manjem plehu, onda biskvit rezati po sredini biskvita (kao za tortu) i staviti vecu kolicinu šlaga, da bude deblje.

Ja sam htjela postici izgled pravih milch schnita.

4. U kremu i biskvit se može staviti limun sećer umjesto vanilijinog šećera (ili za kremu pola vrećice limun šećera, pola vanil).
 
Uživajte!
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije