Liga mjesnih zajednica Čapljine

Doljani i Čapljina I prošli u repesažu

31.07.2021.
u 18:00

Četiri ekipe koje su kroz natjecanje Lige mjesnih zajednica Čapljine, polučili najslabije rezultate ogledale su se u svojevrsnom repesažu. Mjesta u drugom krugu bilo je za dva sastava. Valja reći da je prva utakmica Doljani – Domanovići 7:6, bila zanimljiva.
Domanovići su nakon dvije loše partije na turniru, protiv Doljana odigrali znatno bolje bili na domak pobjedi, međutim u samoj završnici „graničari” su preokrenuli. Valja reći da je ovaj susret odlučio kazneni udarac u zadnjoj minuti. Na odluku djelitelja pravde momci iz Domanovića imali su primjedbe. Strijelci su bili Mihael Njavro tri, Antonio Pendić, Petar Njavro, Antonio Mlikota i Ivan Šutalo po jedan, dok su za Domanoviće mrežu tresli Halil Šuta i Inel Đonko po dva puta, te Haris Šuta i Hamed Kodrić po jedan pogodak.
Druga utakmica Čapljina I – Trebižat 7:0, nije bila rezultatski neizvjesna, međutim bez obzira na rezultat igralo se s dosta žara. Čapljina I se za ovu utakmicu pojačala angažiranjem rezervi s gradskog područja, dok su Trebižećani izveli standardnu postavu. Strijelci za pobjednike bili su David Urban, dva dok su po jedan pogodak postigli Zvonimir Karlović, Zdravko Sulić, Tomislav Krndelj, Toni Kraljić i Franjo Bošković. Rezultati razigravanja, Doljani – Domanovići 7:6 u prvoj, te Čapljina I – Trebižat 7:0 u drugoj utakmici. Prema tome, za drugi krug plasirali su se Doljani i Čapljina I, dok su Domanovići i Trebižat otpali iz daljeg natjecanja. U drugi krug plasiralo se ukupno 16 ekipa. Pobjednici skupina i dvije najbolje plasirane ekipe su nositelji u daljem natjecanju. Drugi krug utakmicama osmine finala počinje u ponedjeljak, 2. kolovoza, a u seniorskoj konkurenciji od 21 sat igrat će Bivolje Brdo i Gabela, a od 22 sata, Zvirovići/Prćavci i Višići.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije