M. T. Abraham Group obilježava mjesec borbe protiv raka dojke

M. T. Abraham Group podijelio više od 1000 ruža u boji koja simbolizira ružičasti mjesec

07.10.2022.
u 14:34

Listopad je međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke. M. T. Abraham Group obilježava ružičasti mjesec na poseban način kroz više aktivnosti.

Jedna od njih upriličena je u Mepas Mallu na prvom katu centra gdje je u organizaciji M. T. Abraham Groupa postavljen štand na kojem su bila prisutna dva medicinska stručnjaka kako bi pružila sve potrebne informacije i konzultacije svim zainteresiranim pripadnicama ljepšeg spola - Renata Karlušić, inženjer medicinske radiologije i Jonuz Ajdinović, primarijus specijalist urgentne medicine.

M. T. Abraham Group je u sklopu ove aktivnosti podijelio više od 1000 ruža u boji koja simbolizira ovaj mjesec.

Moto M. T. Abraham Groupa za listopad je "Svjesnost je moć!". Ovaj slogan mogli smo vidjeti u engleskoj inačici "Awareness is power!" prije početka utakmice nogometnih klubova Zrinjski - Široki Brijeg, kada su igrači obaju timova podržali inicijativu s prigodnim ružičastim majicama i transparentom s kojim su izašli na teren prije početka utakmice. M. T. Abraham Group i dalje će nastaviti obilježavati mjesec borbe protiv raka dojke kroz brojne aktivnosti u cilju podizanja svijesti o ovoj zloćudnoj bolesti i važnosti njezina ranog otkrivanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije