od 23. do 26. kolovoza

Mostar Jazz Festival donosi koncerte, književne susrete i edukacijske radionice

07.08.2024.
u 13:21

U Mostaru će se od 23. do 26. kolovoza održati Mostar Jazz Festival, koji postaje tradicionalna godišnja manifestacija usmjerena na glazbu i umjetnost.

Kako su organizatori najavili, festival nudi raznovrstan program, uključujući koncerte, književne susrete i edukacijske radionice, a namijenjen je ljubiteljima glazbe svih uzrasta.

Prvoga dana festivala, 23. kolovoza, u 20.30 sati u Klubu knjige Ivo Andrić održat će se predstavljanje knjige Zlatka Galla „Šezdesete“.

Za idući dan, 24. kolovoza, u 20 sati, organizatori su najavili koncert BDB trija i Bigesty Septeta na platou ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Nastup Dene DeRose i Pianotron Zvjezdana Ružića planiran je za 25. kolovoza u 20 sati na istome mjestu.

Posljednjega dana Mostar Jazz Festival, 26. kolovoza održat će se masterkids radionica za mlađe uzraste u Galeriji Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače s početkom u 12 sati.

Potom će u 19 sati biti održana masterclass radionica za mlade glazbenike, s mentorima Brunom Mičetićem (gitara), Mihom Korenom (kontrabas) i Deneom DeRose (vokalna radionica).

Organizatori su uputili poziv zainteresiranim volonterima koji se mogu prijaviti na e-mail mostarjazzfest@gmail.com s naznakom ''VOLONTERI''. Kako ističu, volonteri će steći iskustvo u organizaciji festivala i imati priliku raditi s entuzijastima iz svijeta glazbe i kulture.

Festival ove godine prikuplja sredstva za glazbene instrumente za djecu u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar. Cilj je olakšati boravak djece i donijeti im radost kroz glazbu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije