POLICIJA SE ISPRIČALA

Otac Barbare Matić pušten iz pritvora. Oslobođen je svih optužbi

02.08.2024.
u 20:02

"Imali smo i sreću što smo u roku od sat vremena pronašli odvjetnika Philippea Cosica, Francuza hrvatskih korijena, koji govori i naš jezik", rekao je Siniša Krajač

Boris Matić, otac hrvatske džudašice Barbare Matić, koja je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojila zlatnu medalju, oslobođen je svih optužbi. "Nema ničega zbog čega bi ga se moglo optužiti. Na koncu su se ljudi iz francuske policije i sudstva ispričali za sve neugodnosti kroz koje je morao proći. Nakon što je postupak bio započet, morala se provesti redovna procedura koju je gospodin Matić ispoštovao slijedeći sve upute", rekao je glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora, Siniša Krajač, za Jutarnji list.

Otac hrvatske olimpijke završio je u pritvoru zbog sumnje u seksualni napad nakon prijave volonterke zadužene za smještaj gledatelja. "Imali smo i sreću što smo u roku od sat vremena pronašli odvjetnika Philippea Cosica, Francuza hrvatskih korijena, koji govori i naš jezik", rekao je Krajač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?