Podrška lokalnoj zajednici

Patelina donirala pomoć vrijednu 100 tisuća maraka za stanovništvo pogođeno poplavama u BiH

22.10.2024.
u 12:58

Patelina, jedan od najprepoznatljivijih brendova proizvođača hrane koje posluju u okviru Nelt Grupe, donirala je 3,6 tona svojih proizvoda u ukupnoj tržišnoj vrijednosti od 98 tisuća maraka pogođenima u katastrofalnim poplavama u Bosni i Hercegovini, prvenstveno ljudima u Jablanici koji su preko noći ostali bez najmilijih i vlastitih domova. Donacija obuhvata 60 tisuća komada pašteta Patelina iz pilećeg i purećeg asortimana.

„Znajući da će proces oporavka u mjestima pogođenim poplavama u svakom smislu dugo trajati, rukovodili smo se praktičnim segmentom donacije, odnosno činjenicom da je riječ o dugotrajnim proizvodima i njihovim lakšim skladištenjem i distribucijom. Od izuzetnog značaja nam je bila i podrška koju nam je pružilo Udruženje Pomozi.ba, koje je svojim angažmanom doprinijelo da pomoć bude usmjerena onima kojima je u ovom trenutku najpotrebnija. Kao proizvođač hrane, trajno smo usmjereni na pružanje pomoći najranjivijim i najugroženijim osobama. Ljudski životi su nenadoknadivi, ali bilo kakva podrška u okolnostima velikih gubitaka, kao što je nesreća koja je pogodila Jablanicu i druga bosanskohercegovačka mjesta, od velikog je značaja”, rekla je Jelena Kanazir, brend menadžer Pateline.

Brend Patelina, kao i Nelt Grupa, donacijom poplavljenim područjima nastavljaju društveno odgovorno djelovanje pružajući na ovaj način, ali i kroz druge angažmane, podršku lokalnoj zajednici da prevaziđu velike izazove sa kojima se suočavaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije