od 29. kolovoza do 1. rujna

Privremena regulacija prometa u Ulici biskupa Čule u Mostaru

Foto: Željko Miličević
1/2
29.08.2018.
u 12:24

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić donio je Rješenje kojim se poduzeću „Ceste“ d.d. Mostar od 29. kolovoza do 1. rujna odobrava privremena regulacija prometa na dionici ceste u Ulica biskupa Čule od križanja s Ulicom kneza Branimira do križanja s Ulicom fra Didaka Buntića i Ulica Ilićka.

Izvođač radova, Ceste d.d. Mostar, dužan je, između ostalog, postaviti prometnu signalizaciju te obavijestiti javnost o izmjeni režima prometa, a nakon završetka radova kolničku površinu dovesti u prvobitno stanje. Također, u skladu s izdanim rješenjem, svu eventualnu štetu nastalu zbog izvođenja radova snosi izvođač radova.

Privremena regulacija prometa na dionice ceste u Ulici biskupa Čule, zbog specifičnosti radova skidanja gornjeg habajućeg asfaltnog zastora kao i navlačenje novog, zahtjeva djelomičnu obustavu prometa na predmetnoj dionici, a sav ostali promet, kako tranzitni tako i lokalni se preusmjerava na Ulici fra Didaka Buntića kao i Ulica Ilićka.

Promet autobusa, teretnih motornih vozila sa i bez prikolice, se prometnim znacima preusmjerava znacima obveze, obilazno od mjesta izvođenja radova, na M-17.4 iz pravca Čitluka križanje Varda kod skretanja za naselje Rodoč, kao i na M-6.1 u naselju Polog iz pravca Širokog Brijega skretanja na izgrađenu makadamsku obilaznicu prema križanju Varda, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?