dan za kupovinu

SHOPPING DAY U FISU 18. listopada 2024.

17.10.2024.
u 14:56

Svaki dan je dobar dan za kupovinu ali Shopping Day je više od toga. Ponovo otvaramo vrata cjelodnevnog shoppingovanja u petak, 18.10.2024. Za sve naše kupce priredili smo shopping dan u svim našim prodajnim centrima FIS u Bosni i Hercegovini. Ukoliko niste u mogućnosti da nas posjetite ili jednostavno više volite online kupovinu, omogućili smo Shopping Day i na www.fis.ba. Posjetitelje očekuju sniženja na kompletan asortiman roba na svim našim odjelima – prehrane, posuđa i igračaka, odjela tekstila i obuće, kućnog tekstila, AV tehnike, bijele tehnike i kućanskih aparata, namještaja, kao i asortimana na odjelima gradnje, vodo i elektro materijala, alata i autokozmetike, repromaterijala i podnih obloga.

Dolaze nam hladniji dani, a Shopping Day je odlična prilika da osigurate sve što je potrebno za predstojeću grijnu sezonu i ostvarite značajne uštede. U ponudi je veliki izbor grijnih tijela: peći, kamina, štednjaka, konvektora, električnih panela, grijalica, radijatora i prateće opreme kako bi hladni zimski dani bili ugodni. Ne zaboravite posjetiti i naše odjele tekstila i obuće odjeće. Shopping Day je super prilika da se pripremite za predstojeću sezonu. Nova kolekcija je stigla u sve naše centre. Ne zaboravite planirati dan za shopping u petak, 18.10. i uživajte cijeli dan  uz super uštede u ugodnom ambijentu naših prodajnih centara. Grupe asortimana i popuste možete pogledati na OVOM LINKU.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije