Premijer FBiH

U trgovinama će biti dovoljno brašna na policama

trgovina
25.03.2020.
u 16:57

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić kazao je danas da su Željeznice FBiH osigurale neometan promet robe, što dodatno utvrđuje opskrbu hranom i energijom, te jamči funkcioniranje ekonomije i radna mjesta.

Željeznice Federacije spustile su cijenu prevoza, te uvezale međunarodnu putanju za dovoz pšenice, čime je ispunjen zahtjev tvrtke Klas, a koji se temelji na zahtjevima i opravdanim potrebama građana. To znači da će u idućem razdoblju biti dovoljno brašna na policama prodajnih centara. 

Ako je i bilo nekih problema u dostavi, molim građane za strpljenje i pozivam ih da imaju povjerenje u Vladu i naš prehrambeni i transportni sektor, koji pokazuje da je na razini zadatka. Također, ponavljam da imamo i pune robne rezerve za ne daj Bože, ali srećom nema potrebe da ih aktiviramo, sve dok smo u stanju osigurati međunarodni promet robe - izjavio je premijer Novalić za Fenu.

Obaviješten je, kaže, da se odvija željeznički promet roba (uvoz i izvoz) na relaciji Bosne i Hercegovine sa Srbijom, Hrvatskom, Slovenijom, Mađarskom, Češkom i Poljskom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije