AKCIJA LANDFIL

Uhićeno pet osoba zbog sumnje na djela visoke korupcije u JP Autoceste FBiH

10.09.2024.
u 15:50

Policijski službenici Federalne uprave policije danas su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije proveli operativnu akciju pod nazivom „Landfill“ zbog sumnje u izvršenje krivičnih djela „Udruživanje radi činjenja krivičnih djela“, „Zloupotreba položaja ili ovlaštenja“, „Odavanje i neovlašteno pribavljanje poslovne tajne“, „Pranje novca“ i „Pomaganje“.

Po naredbi Županijskog suda u Zenici, izvršeni su pretresi na devet lokacija u Zeničko-dobojskoj županiji, Sarajevskoj i Posavskoj županiji i uhićene su osobe inicijala E.V. (1965) iz Sarajeva, M.N. (1989) iz Žepča, B.Z. (1988) iz Odžaka, R.K. (1973) iz Sarajeva i M.M. (1975) iz Sarajeva, zbog sumnje u počinjenje koruptivnih krivičnih djela prilikom izgradnje dionice autoputa, saopćeno je iz Federalne uprave policije.

Navedene osobe će nakon kriminalističke obrade u prostorijama Federalne uprave policije biti predata u nadležnost Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije