Plesače plesnog studija B-Dance u idućem periodu očekuju brojni novi projekti,

Uspješani nastupi za plesače plesnog studija B-Dance u Splitu i Banja Luci

28.11.2022.
u 10:15

Za plesni studio B-Dance protekla dva vikenda bila su bogata plesom, pjesmom, nagradama i druženjem. Naime, B-Danceri su sudjelovali na velikom međunarodnom natjecanju koje se održalo 12. i 13. studenog u Splitu pod nazivom Dalmatian Dance Trophy te dječjem festivalu Mali kompozitor 20.11. u Banja Luci.

Plesači ovog eminetnog studija natjecali su se u hip hop i break dance kategoriji i osvojili tri prva mjesta. I to 1. mjesto break dance grupa juniori u sastavu sa Ivan Perić, Josip Ambruž, Ivan Šunjić i Andrej Šunjić, te hip hop solo Sarah Tiro i duo Sarah Tiro i Petra Banović. Ali to nije sve, 20.11. u Banja Luci na međunarodni dan djeteta održao se dječiji glazbeni festival „Mali kompozitor“ na kojem su nastupile članice vokalno plesne grupe B-Stars koje su također osvojile zapažene nagrade. Petra Glibo sa pjesmom „Ljubav“ osvojila je 1. nagradu dječjeg žirija, a Sara Penavić sa pjesmom „Da sam ja sunce“ 3.nagradu stručnog ocjenivačkog suda.

Plesače plesnog studija B-Dance u idućem periodu očekuju brojni novi projekti, revijalni nastupi kao i edukativno zabavne radionice, završno natjecanje u Sarajevu te veliki svečani koncert povodom dolaska Betlehemskog svjetla u Mostar koji će se održati 13.12. u velikoj dvorani H.D. hercega Stjepana Kosače s početkom u 19.30h u organizaciji odreda izviđača „Radobolja“ i plesnog studija B-Dance.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije