najava

Vijeće ministara sutra utvrđuje Nacrt Sporazuma o suradnji s Vladom Srbije

21.11.2017.
u 16:37

Vijeća ministara Bosne i Hercegovine sutra će u Sarajevu održati dvije sjednice, gdje bi na prvoj sjednici trebao bio utvrđen Nacrt Sporazuma o suradnji Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije u procesu pristupanja Europskoj uniji, koji je pripremilo Ministarstvo vanjskih poslova BiH.

Predviđeno je i razmatranje Nacrta memoranduma o razumijevanju Vijeća ministara i Europske banke za obnovu i razvoj, koji se odnosi na suradnju u pružanju podrške inicijativi za investicijsku klimu i upravljanje za BiH.

Dnevnim redom predviđen je i Prijedlog odluke o odobravanju sredstava iz tekuće proračunske rezerve za 2017. godinu za organizaciju Summita o turizmu, koji je pripremilo Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa.

To ministarstvo predložilo je i formiranje pregovaračkog tijela BiH za mirno rješavanje međunarodnih investicijskih sporova, o čemu bi ministri sutra također trebali dati svoj stav.

Na dnevnom redu druge sjednice Vijeća ministara, između ostalog, bit će i Nacrt zakona o proračunu institucija BiH i međunarodnih obveza BiH za 2018. godinu, čiji je predlagač Ministarstvo financija i trezora.

Također, dnevni red će uključiti i Informaciju o ukupnim aktivnostima Direkcije za europske integracije u vezi s upravljanjem procesom europskih integracija, najavljeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije