Drama u bh. gradu

Pijan bježao s ukradenim autom, udario u policiju

15.01.2023.
u 10:44

U srijedu jedan sat iza ponoći, policijski službenici Policijske postaje Kakanj su, nakon što su uočili sumnjivo kretanje vozila i ponašanje vozača, pokušali zaustaviti i kontrolirati putničko motorno vozilo marke "VW- Golf II".

S obzirom da vozač nije zaustavio vozilo na mjestu kontrole i da je nastavio ubrzano kretanje u pravcu mjesta Čatići, krećući se na način na koji je ugrožavao druge sudionike u prometu, u potjeru su se uključile dvije policijske patrole.

U 01,33 sati u mjestu Kraljeva Sutjeska, na regionalnom putu R-466, Kakanj-Zavidovići, na lokalitetu Milankovac, patrola policije je uspjela preteći vozilo i spriječiti dalje kretanje dok je druga policijska patrola blokirala kretanje vozila unazad. Nakon što se vozač putničkog motornog vozila Golf, pokušao udaljiti vozilom kretanjem unazad, ostvario je kontakt sa službenim vozilom. Ovom prilikom nije bilo ozlijeđenih lica, dok je na vozilima nastupila materijalna šteta.

Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, vozač je spriječen u nastojanju da se udalji sa lica mjesta te je lišen slobode. Nakon što je utvrđen identitet vozača vozila Golf, utvrđeno je da se radi o M.E. (1995.) iz Travnika. Prilikom alkotestiranja utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 2,39 promila.

Izvršenim uviđajem konstatirano je da vozač ne posjeduje dokumentaciju za predmetno vozilo, te da nema položen vozački ispit. Vizualnim pregledom unutrašnjosti vozila utvrđeno je da je isto stavljeno u pogon prespajanjem žica električnih instalacija u vozilu.

Naknadnim provjerama utvrđeno je da je vozilo vlasništvo osobe K.E. iz Travnika, te da je otuđeno u prethodnom razdoblju na području općine Travnik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?