Na spomendan HKD Napredak

Predstavljanje knjige aforizama „Kula od karata zlata“ Ivana Vrljića

01.07.2021.
u 13:54

U ponedjeljak, 5. srpnja na spomendan HKD Napredak kada se slavi sv. Ćiril i Metod i kada je u cijelom društvu svečano bit će upriličeno predstavljanje knjige aforizama "Kula od karata zlata" autora Ivana Vrljića s početkom u 19:30 sati u Galeriji kraljice Katarine Kosače u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače u Mostaru. 

Ovo je druga knjiga po redu Vrljićeva, a izašla je u nakladi HKD Napredak Glavne podružnice Mostar. Svoj prvijenac zbirku poezije "Putnik u vremenu" objavio je u nakladi Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne.

O knjizi će govoriti mostarska književnica Anita Martinac, a za glazbeni dio pobrinuti će se magistrica glazbene umjetnosti Lucija Hrstić na glasoviru. Aforizme će kazivati mladi pjesnik Ivan Volić, dok će programom moderirati Marko Suton, član HKD Napredak Glavna podružnica Mostar,

U ime mostarske podružnice HKD Napredak i Povjerenstva za izdavaštvo i medije HKD Napredak obratit će se Miroslav Landeka, dopredsjednik HKD Napredak.

Ivan Vrljić je rođen u Mostaru 1989. godine. Diplomirao je smjer povijest umjetnosti i filozofiju pri Filozofskom fakultetu u Mostaru. Član je HKD-a Napredak. Radi kao profesor u Gimnaziji fra Grge Martića u Mostaru. Kolumnist je više mostarskih portala. Piše književne kritike, recenzije, osvrte s područja umjetnosti. Pjesme su mu prevedene na slovenski i engleski jezik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije