jedanaesta po redu

Revija tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Hrvatske od 8. do 14. srpnja

Revija tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji
26.06.2024.
u 19:52

Završna večer se održava 12. srpnja s početkom u 20 sati na Trgu gange i hajdučke družine u Tomislavgradu

Udruga za očuvanje i promicanje tradicijske kulture u Bosni i Hercegovini "Stećak" u suradnji s Hrvatskom maticom iseljenika i Kulturno informativnim centrom Tomislavgrad organizira jedanaestu po redu Reviju tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske koja će se održati od 8. do 14. srpnja.

Pokrovitelji ovogodišnje revije su: Dragan Čović, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vlada Hercegbosanske županije, Grad Biograd na Moru i općina Tomislavgrad.

Kako je najavljeno, završna večer se održava 12. srpnja s početkom u 20 sati na Trgu gange i hajdučke družine u Tomislavgradu.

Uvod u ovaj događaj je izbor najfotogeničnije sudionice Revije tradicijske odjeće i izbora za najljepšu Hrvaticu u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske.

Na Facebook stranici Udruge "Stećak" predstavljena je 21 djevojka u tradicijskoj narodnoj nošnji, a glasovanje za najfotogeničniju započinje 27. lipnja u 12 sati i traje do 12. srpnja 2024. godine u 17 sati.

 

 

Inače, ovaj se projekt realizira uz financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vlade Hercegbosanske županije, Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Grada Biograda na Moru i općine Tomislavgrad.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije