Brownie double choco od samo četiri sastojka prava je rapsodija za sve koji uživaju u jednostavnim kolačima punog, čokoladnog okusa.
Sastojci
- 1 Brownies double choco
- 3 jaja
- 150 g maslaca ili margarina
- 180 g šećera
Priprema
1.Zagrijte pećnicu na 160°C (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice).
Složite priloženi papirnati kalup za pečenje prema uputi, piše Coolinarika.
2. Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte jaja, omekšani maslac i šećera.
Sve zajedno miješajte pjenjačom ili električnom miješalicom na najmanjoj brzini 1-2 minute, dok ne dobijete glatko tijesto.
3. Tijesto ulijte u papirnati kalup za pečenje.
Po površini tijesta ravnomjerno rasporedite komadiće čokolade i lagano ih utisnite u tijesto. Pecite u pećnici 30 minuta.
Posluživanje
Pečeni kolač ostavite da se ohladi u kalupu.
Savjet
Za manje slatke browniese dodajte 150 g šećera.