pravo lice

Tom Cruise pokazao svoje prirodnije izdanje: Čini se kako je odustao...

Tom Cruise
Ian West/Press Association/PIXSELL
23.07.2022.
u 11:35

Holivudski glumac Tom Cruise (60) posljednjih godinu dana iznenađuje izgledom svoga lica gdje god da se pojavi pa su se tako krajem prošle godine proširile glasine da je bio i na zahvatima pomlađivanja. No, nove fotografije još su jednom izazvale iznenađenje. Ali ovaj put ne iz tog razloga. Naime, po novim fotografijama mnogi pretpostavljaju da se prestao tretirati raznim tretmanima kako bi izgledao mlađe. 

Vidno raspoložen i svečano odjeven snimljen je na izlazu iz londonskog hotela. Glumac je bio odjeven u svjetlucavu majicu s kragnom, crne svečane hlače i kožne cipele. A lice mu je izgledalo puno prirodnije nego prije.

 | Autor : profimedia Foto: profimedia

Podsjetimo, kada je krajem prošle godine viđen sa svojim sinom Connorom na bejzbolskoj utakmici u Oracle Parku u San Franciscu,  iznenadio je fanove pojavom. Brojni su primijetili kako mu lice izgleda pomalo nateknuto i crveno, a pisalo se i da je otišao na poneki zahvat kao i ranije jer mnogi vjeruju da je njegov mladenački izgled rezultat toga. 

O njegovu izgledu kasnije se oglasila i estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", kazala je za Daily Mail.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije