Još jedan uzlet posuške košarke

Petra Bošnjak dobila poziv za pripreme reprezentacije Hrvatske

18.12.2015.
u 07:44

Posuška mladost nadarena je i uz stručan rad mnogi mogu daleko dogurati

Pa je l' to moguće! Svakog dana iz grada podno Radovnja, gdje sport cvjeta najljepšim izdancima, stižu izuzetno lijepe vijesti. Tako je i jučer bilo nakon što je iz ŽKK Posušje procurila vijest kakao je na adresu kluba pristigla radosna vijest pred Božić. Naime, Hrvatski košarkaški savez uputio je posuškom ŽKK obavijest o pozivu nadarene mlađe kadetkinje Petre Bošnjak (rođena 2002. godine) na pripreme u mlađekadetsku reprezentaciju Hrvatske.

Novo priznanje

Iz ŽKK Posušje, kojega vode treneri Robert Jurišić i Mario Karoglan, ističu da je ovo još jedno priznanje za Posušje, klub te za vrijednu Petru. Porazgovarali smo i s trenerom Robertom Jurišićem kojemu je košarka dugo u srcu i danas vrijedno radi s ciljem da se sve više mladih Posušja iskažu i izvan svoga mjesta.

Vjerujemo u Petru

– Trudimo se odraditi sve svoje zadaće na treninzima i susretima te imati dobru suradnju sa svima. Teška su vremena, ali s našom upravom idemo dalje bez većih poteškoća. Petra je vrijedna cura, a igra u svim kategorijama i poziv u reprezentaciju je potvrda njene vrijednosti. Uvjereni smo svi mi i klubu kako će Petra nastaviti stopama dviju već poznatih Posušanki Ana-Marije Begić i Andree Marić, naglasio je Jurišić. Pripreme hrvatskih kadetkinja održat će se u Požegi od 2. do 8. siječnja 2016. godine, a svi su Posušani radosni i za taj novi i vrijedni sportski iskorak Petre Bošnjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije