Vukovar Open 2016.

‘Poskocima’ pet medalja i dva pehara u Vukovaru

28.11.2016.
u 09:00

Članovi redovito uspješnog posuškog Teakwondo kluba “Poskok” nastupili su i na međunarodnom taekwondo turniru Vukovar Open 2016. Ponovno su bili vrlo uspješni iako se na turniru okupilo oko 500 natjecatelja iz nekoliko država. Okitili su se s pet medalja i dva pehara. 

Ilija Jukić

Najuspješniji “poskok” bio je kadet do 49 kg Ilija Jukić koji se s tri pobjede okitio zlatnom medaljom i titulom najboljeg kadeta turnira. Od njega je u finalu iste kategorije izgubio njegov klupski kolega Matej Bešlić koji se okitio srebrom uz prethodne dvije pobjede. Kadetkinja do 51 kg Ružica Crnogorac s dvije pobjede osvojila je zlatnu medalju, dok su kadet do 45 kg Slavo Jukić i juniorka do 68 kg Marija Crnogorac osvojili brončane medalje. 
Posuški kadeti su zauzeli 3 mjesto u kategoriji kadeta i kadetkinja te za to dobili simbolični pehar u obliku vukovarskog tornja. Petar Boban, glavni trener kluba, istaknuo je kako je, osim sportskog karaktera, odlazak na turnir koji posjećuju svake godine, imao i prijateljski, ali i domoljubni karakter.

- Naši članovi sa svojim roditeljima obišli su mjesta stradanja Hrvata u Vukovaru te na taj način izrazili svoje suosjećanje, istaknuo je Boban. “Poskoke” je na ovo natjecanje vodio pomoćni trener Marin Begić s članovima uprave TKD kluba “Poskok”.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije