premijer liga

Zrinjski svladao Zvijezdu

29.08.2018.
u 21:59

U zaostalom susretu 5. kola Premijer lige nogometaši Zrinjskog svladali su Zvijezdu 09 s 5:2. 

Drugom uzastopnom pobjedom Mostarci su stigli do četvrtog mjesta na ljestvici sa dva  boda zaostatka za vodećim dvojcem Sarajevom i Željezničarom., prenosi Pogled.ba

Domaći nogometaš idealno su otvorili utakmicu i poveli već u šestoj minuti. Čirjak je ubacio s lijeve strane, a Bilbija trese mrežu Zvijezde. Najljepšu akciju na utakmici oko 1000 gledatelja na stadionu pod Bijelim brijegom vidjelo je u 31. minuti Bekrić je proigrao Bilbiju, a ovaj lažnjakom izbacio svog čuvara i vratara gostiju i ubacio za Bekrića koji se ušetao u gol Zvijezde. 

U 37. minuti nova prigoda za Zrinjski. Bekrić je ubacio loptu iz kornera, a Bilbija glavom pogađa gređu, da bi u nastavku akcije šutirao u vanjski dio mreže. Prvi dio je zaključio Bekrić čiji pokušaj iz slobodnog udarca brani Dejanović.

Prvu prigodu u nastavku susreta imali su gosti. Govedarica je bio pred  golom Brkića koji je odlično postavljen. U 55. minuti Čirjak je ubacio s lijeve strane, a Bilbija glavom postigao svoj drugi pogodak za vodstvo Zrinjskog 3:0. 

Miljan Govedarica sjajno je pogodio za smanjenje vodstva Zrinjskog u 60. minuti. Deset minuta kasnije Bilbija je postigao svoj treći,  a u 77. minuti i četvrti pogodak za prednost Zrinjskog 5:1. 

S četiri večeras postignuta pogotka Nemanja Bilbija stigao je do drugog mjesta na vječnoj ljestvici najboljih strijelaca Zrinjskog. U dresu s lentom Bilbija je 36 puta tresao mrežu protivnika. 

Počasni gol za novog premijerligaša postigao je mladi stoper Kristijan Tojčić u 82. minuti utakmice. 

Zrinjski: Brkić, Galić, Barišić, Čirjak, Bekrić, Jović, Pezer (od 63. Kadušić), Marković, Hairlahović, (od 71. Perišić), Rustemović, Bilbija (od 80. Bekić). 

Zvijezda 09: Dejanović, S. Filipović, Krajišnik (od Ćulum), Tripković (od 56. Predragović), Zlatković, Tojčić, M. Filipović (od 68. Zekanović), Osmanagić, Škahić, Babić, Govedarica. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije