TRANSFERI

Arsenal pokazao interes za Bornu Sosu

29.04.2023.
u 13:04

Arsenal i Manchester United ovog će ljeta igračke prinove tražiti među klubovima koji će ispasti u drugu ligu, kako u Engleskoj tako i u drugim zemljama. TalkSport donosi popis od 12 igrača iz te kategorije, među kojima ih je devet iz engleskih klubova, dva iz španjolskih, a iz njemačkih davljenika kao najveće moguće pojačanje za Bundesligu vide hrvatskog reprezentativca.

Stuttgart pet kola prije kraja drži 16. mjesto Bundeslige, koje vodi u kvalifikacije za ostanak. Unatoč lošoj klupskoj sezoni, Borna Sosa ostavio je vrlo dobar dojam i jedini je predstavnik Bundeslige na ovom popisu.

"Nije najpoznatije ime na TalkSportovim listama, ali hrvatskog se lijevog beka i ranije povezivalo s transferom u Premier ligu. Taj 24-godišnjak impresionirao je u Bundesligi, iako Stuttgartu prijeti ispadanje. Dvaput je zabio i ubilježio pet asistencija", netočno piše Talk Sport (imao je sedam asistencija) i podsjeća na interes Tottenhama i Chelseaja u prošlosti.

Transfermarkt ga cijeni 15 milijuna eura

"Ipak, Arsenal bi mogao imati prednost jer trenutačno igra s bivšim braničem Topnika Konstantinosom Mavropanosom", navodi TalkSport neuvjerljivi argument o Hrvatu koji prema Transfermarktu vrijedi 15 milijuna eura, a ugovor mu vrijedi do 2025. godine.

Na TalkSportovoj listi su još James Maddison (Leicester), Wilfried Gnonto (Leeds), Dominic Calvert-Lewin (Everton), Ivan Fresneda (Valladolid), Carlos Alcaraz (Southampton), Yunus Musah (Valencia), Andre Onana (Everton), Brennan Johnson (Nottingham Forest), Jordan Pickford (Everton), Romeo Lavia (Southampton) i James Ward-Prowse (Southampton).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije