redovito zasjedanje

Borjana Krišto na zasjedanju Parlamentarne skupštine Vijeća Europe

kristo
26.04.2017.
u 14:36

Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine te članica Izaslanstva PSBiH u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe i Odbora PSVE za kulturu, znanost, obrazovanje i medije Borjana Krišto sudjeluje u radu proljetnog dijela redovitog zasjedanja Parlamentarne skupštine Vijeća Europe koje se održava od 24. do 27. travnja u Strasbourgu.

Na četverodnevnom zasjedanju prema dnevnom redu, raspravljati će se o temama koje se odnose na funkcioniranje demokratskih institucija u Turskoj, stanju ljudskih prava u Sjevernom Kavkazu te povećanju dohodovnih nejednakosti.

Drugo redovito zasjedanje PSVE bit će posvećeno i temama zaštite ljudskih prava i demokracije, gdje će se između ostalog raspravljati i o zaštiti žena izbjeglica od nasilja na spolnoj osnovi, zaštiti prava roditelja i djece koje pripadaju vjerskim manjinama kao i o Godišnjem izvješću o aktivnostima za 2016. godinu povjerenik Vijeća Europe za ljudska prava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?