Vijeće ministara BiH

Dio namjenskih sredstava se usmjerava i u područje informacijskog društva

novac
ilustracija
27.06.2024.
u 17:26

Donošenje ovih odluka omogućit će da ova namjenska sredstva budu usmjerena i u područje informacijskog društva, uz ranije definirani promet i komunikacije, čime BiH ispunjava obveze u domenu razvoja širokopojasnog pristupa internetu kao jednog od ključnih ciljeva Agende za digitalnu Europu

Vijeće ministara BiH na prijedlog Ministarstva komunikacija i prometa, donijelo je Odluku o izmjeni Odluke o dozvolama za korištenje radiofrekvencijskog spektra za pružanje usluga putem mobilnih pristupnih sustava.  

Na sjednici je donesena i Odluka o dopuni Odluke o načinu raspodjele sredstava od dozvola za korištenje radiofrekvencijskog spektra za pružanje usluga putem mobilnih pristupnih sustava.

Donošenje ovih odluka omogućit će da ova namjenska sredstva budu usmjerena i u područje informacijskog društva, uz ranije definirani promet i komunikacije, čime BiH ispunjava obveze u domenu razvoja širokopojasnog pristupa internetu kao jednog od ključnih ciljeva Agende za digitalnu Europu i time povećava kvalitetu i dostupnost komunikacijskih usluga u BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?