Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine

Dodik: Tragedija u Laktašima treba da bude upozorenje svima da poštuju ljudski život

30.10.2022.
u 15:30

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik oglasio se nakon samoubojstva mladića Mladena Dulića (22) iz Laktaša koji je ismijan i snimam kamerom tijekom traženja posla na jednoj od benzinskih crpki.

Dodik je osudio sve koji su snimili mladića i javno širili snimak, te naglasio kako takvi zaslužuju javnu osudu i moraju snositi kaznenu odgovrnost.

- Korisnici društvenih mreža imaju slobodu da pišu i objavljuju šta hoće, ali ako ona nije praćena odgovornošću, onda može završiti onako kako smo vidjeli na tragičnom slučaju u Laktašima.

Tragedija u Laktašima treba da bude upozorenje svima da poštuju ljudski život i dostojanstvo u svakoj prilici i na svakom mjestu.

Osuđujem sve one koji su snimili i javno širili snimak. Zaslužuju da snose javnu osudu i kaznenu odgovornost. U narednom periodu radit ćemo na dopuni postojećih zakonskih rješenja, kojima ćemo jače sankcionirati one koji ovim vidom nasilja ugrožavaju druge osobe - napisao je Dodik na Twitteru.

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije