Dragan Primorac dobio punu podršku Središnje Bosne za predsjedničku kandidaturu

24.10.2024.
u 16:18

Sinoć je u Vitezu kandidat za predsjednika Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Dragan Primorac, održao radni sastanak s članovima Kluba gospodarstvenika PC 96, predstavnicima udruga Prsten i PRONT, te nositeljima izvršne vlasti Srednjobosanske županije, piše portal Kreševo.ba

U svome govoru, prof. Primorac izrazio je duboku povezanost s Hrvatima Bosne i Hercegovine, naglašavajući kako u srcu nosi njihove izazove i potrebe. Istaknuo je da su vrata njegova ureda uvijek otvorena za prijedloge i inicijative iz BiH, posebno one koje mogu doprinijeti jačanju suradnje između Hrvatske i bosanskohercegovačkih Hrvata. "Razumijem izazove s kojima se suočavate, a kao vaš budući predsjednik, uvijek ću biti tu da zajedno gradimo snažniju zajednicu i bolju budućnost", poručio je Primorac okupljenima.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH SBŽ, Radoje Vidović, podržao je Primorčevu kandidaturu, ističući da on ima viziju i iskustvo koje je potrebno za vođenje Hrvatske, ali i razumije specifične izazove s kojima se suočava hrvatski narod u BiH. "Dragan Primorac nije samo političar, on je lider s dugoročnom vizijom koji prepoznaje naše potrebe i zna kako osnažiti veze između dvije domovine", rekao je Vidović.

Danas su na radnom sastanku, zajedno s Radojom Vidovićem, punu podršku prof. Primorcu iskazali i načelnici općine Kreševo - trenutni načelnik Renato Pejak i budući načelnik Boris Marić, potvrđujući time snažnu podršku za još bolji razvoj odnosa između Hrvata u BiH i Republike Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije