Klaudia Marić

Gradonačelnik Kordić upriličio prijem za prvu Mostarku u Kuću slavnih

10.09.2024.
u 15:07

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić upriličio je danas u Gradskoj vijećnici Grada Mostara prijem za Klaudiu Marić, trenericu Taekwondo kluba Cro Star koja je primljena u Kuću slavnih.

Tom prigodom gradonačelnik je čestitao trenerici Marić na velikom priznanju za razvoj taekwondoa, kako u Mostaru, tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Njezin uporan rad, odricanje i zalaganje donijeli su joj uspjeha natjecateljici i kao trenerici, što je zasluženo dovelo do prijema u Kuću slavnih za taekwondo. Sportski put Klaudie Marić je motivacija, primjer i inspiracija za sve generacije, kako se kvalitetnim i studioznim radom mogu ostvariti zacrtani ciljevi, te promovirati istinske vrijednosti.

Marić je zahvalila gradonačelniku na prijemu i potpori koju pruža sportskim kolektivima u Gradu Mostaru.

Gradonačelnik Kordić i trenerica Taekwondo kluba Cro Star složili su se kako su sportaši najbolji promotori Mostara i cijele Bosne i Hercegovine, te kako što više mladih treba uključiti u sportske aktivnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije