SARAJEVO

Graničnu policiju BiH posjetili Gangloff i Maurell iz francuskog Veleposlanstva

27.06.2024.
u 11:34

Ravnatelj Granične policije BiH Mirko Kuprešaković i načelnik Ureda za obuku i usavršavanje Slobodan Krstić, primili su danas u Sarajevu u posjet policijskog atašea za unutarnju sigurnost pri Veleposlanstvu Francuske u BiH Phillippea Gangloffa i časnicu za vezu za migracije pri Veleposlanstvu Francuske u BiH Marie-Line Maurel.

Na sastanku su razgovarali o zajedničkim aktivnostima koje se provode s ciljem usavršavanja i usvajanja znanja i iskustva pripadnika Granične policije te su razmijenjene informacije i planovi za buduće projekte.

Do kraja godine, planirane su zajedničke obuke za pripadnike policijskih agencija u Bosni i Hercegovini i u Republici Srbiji vezano za sigurnosti i graničnu kontrolu te obuka za policijske službenike GPBiH u sklopu projekata koji su u tijeku.

Kuprešaković je zahvalio atašeu Gangloffu i časnici za vezu Maurel na iznimnoj potpori u radu i razvoju Granične policije, posebno u vidu obuka i usavršavanja policijskih službenika, na što je Granična policija posebno usredotočena.

Na sastanku su dogovoreni daljnji koraci zajedničkih aktivnosti, a dosadašnja suradnja, na obostrano zadovoljstvo, ocijenjena je izrazito uspješnom, izvijestila je Granična policija BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?