STUTTGART

HZU Konjic-Klis organizira humanitarnu zabavu za pomoć poplavljenim župama u Klisu i Konjicu

18.10.2024.
u 10:47

Hrvatska zavičajna udruga Konjic - Klis, sa sjedištem u Calwu pored Stuttgarta, najavila je održavanje godišnje humanitarne zabave. Sav prihod bit će doniran župama u Klisu koje su pretrpjele velike štete uslijed nedavnih poplava. Objavu HZU Konjic - Klis prenosimo u cijelosti i bez uredničkih intervencija:

"Mi smo Hrvatska zavičajna udruga Konjic - Klis osnovana 2012 sa sjedištem u Calw kod Stuttgarta. Jednom godišnje organiziramo humanitarnu zabavu i sav prilog šaljemo svećenicima iz naših župa u Klisu i Konjicu. Kao što vam je poznato naš rodni kraj Klis Neretvica je doživio nezapamćenu poplavu u kojoj su nažalost stradali ljudi i njihova ognjišta. Svi smo jednoglasni u jednom cilju, pomoći našem rodnom kraju i to što je prije moguće. Zato smo pozvali naše svećenike da nam budu gosti na našoj humanitarnoj zabavi.

Don Marin Marić će biti nazočan, a fra Ivica Karanović  je spriječen. Sve naše Klišane i Konjičane pozivam da dođu na našu humanitarnu zabavu, da se dobro zabavimo i da pomognemo naše župe u ovom teškom vremenu. Vidimo se 09.11.24 u ALTHENGSTETT kod Calwa. Sve informacije su na našoj Facebook stranici HZU Konjic-Klis", stoji u objavi HZU Konjic - Klis.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije