Jajce: Ribar ulovio 'čudovište' na Velikom Plivskom jezeru

27.04.2023.
u 21:21

Samir Čejvan, ribolovac iz Jajca,  uspio je uloviti jednu od najvećih štuka ove godine na vodama koje gospodari SRU 'Zlatovčica' Jajce. Ulovio ju je na kedera na Velikom Plivskom jezeru, a težina mu je iznosila 8 kilograma.

Ovo je samo jedan u nizu dokaza da su vode koje gospodari SRU 'Zlatovčica' Jajce iznimno bogate različitim vrstama riba, a ova štuka je dokaz da se tu kriju prave ribolovne poslastice. 

Samirova slika s ulovom brzo se proširila društvenim mrežama, a ne sumnjamo da će mnogi ribolovci biti inspirirani da posjete ovo jezero i pokušaju uloviti nešto slično, piše Jajce Online.

S obzirom na to da je ova štuka jedna od najvećih ulovljenih ove godine, vjerujemo da će Samir biti vrlo ponosan na ovaj uspjeh i da će se zasigurno sjećati ovog dana kao jednog od najvažnijih u svojoj ribolovnoj karijeri.

Ovakvi ulovi dokaz su da se trud, strpljenje i upornost uvijek isplate te da se prave ribolovne poslastice kriju na mjestima koja čekaju da budu otkrivena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije