Posušje

Nagrađeni su najbolji promotori posuškoga kraja

23.03.2016.
u 07:49

Nakon osvajanja prvog mjesta učenika Gimnazije fra Grge Martića iz Posušja na kvizu znanja iz opće kulture u Ljubuškom, posuški načelnik Branko Bago primio je dvojicu zlatnih sudionika - Antu Čuturu i Slavena Bakulu, učenike 3. i 4. razreda te škole. Nagrađeni učenici došli su u pratnji ravnatelja Gimnazije Ante Jukića, a u razgovoru s mladim gostima načelnik je rekao kako su oni ponos Posušja i najbolji promotori posuškoga kraja.

Također, izrazio  je nadu kako će se u budućnosti, po završetku školovanja, ovi iznimno uspješni učenici vratiti u svoj rodni kraj i doprinijeti njegovu razvoju. Kviz znanja iz opće kulture “Ljubko” organizira se već petu godinu za redom, a u njemu sudjeluju učenici svih srednjih škola iz Zapadnohercegovačke županije.

Posuška Gimnazija ponosni je vlasnik čak pet odličja s ovog natjecanja - četiri zlatne i jedne srebrne sove.

Treba dodati kako su i učenici Srednje strukovne škole ostvarili uspjeh u konkurenciji s ostalim strukovnim školama te na natjecanju ostvarili najviše bodova i najbolji plasman. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?