Profesionalna vatrogasna postrojba Mostar

Požari na području Mostara pod kontrolom, ugašen požar u Jasenici

02.08.2024.
u 19:07

Požar u Krivodolu koji je aktivan od srijede pod kontrolom je vatrogasaca, a požar koji je jučer poslijepodne izbio na brdu iznad mostarskog naselja Jasenica te u jednom trenutku ugrožavao i kuće, ugašen je.

"Vratila su se četiri vatrogasna vozila. Svi požari su pod kontrolom vatrogasaca, a ugašen je požar u Jasenici", rečeno je Feni iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.

Dodali su i da su vatrogasci na požarištima bili 24 sata te da su nadljudskim naporima uspjeli požare staviti pod kontrolu.

Vatrogascima se na trudu zahvalio i gradonačelnik Mostara Mario Kordić koji je na Facebooku napisao: "Zahvaljujući upravo vašemu angažmanu požari su pod nadzorom".

 Osim vatrogascima, gradonačelnik se zahvalio i svima drugima koji su pomagali u borbi s požarima koji su Mostar pogodili posljednjih dana.

"Zahvaljujem svima onima koji su posljednjih dana zvali i nudili pomoć, od premijera Nermina Nikšića, ministrice Nasihe Pozder, te svih drugih kolega. Ono sto nam svima treba biti zaključak je potreba kontinuiranog ulaganja u opremu i širenje kapaciteta naših vatrogasnih postrojbi i sankcioniranje svih pojedinaca koji neodgovornim ponašanjem dovode u opasnost stanovništvo i imovinu", poručio je Kordić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?