Izvoze 60 posto proizvoda

Proizvodi tvrtke ‘Prlić’ iz Žepča osvojili Francusku, Austriju, Njemačku…

27.08.2017.
u 15:04

Osim mnogobrojnih svjetskih dizajnerskih imena, koja su se poigrala prirodnim strukturama drveta i stvorila atraktivne komade namještaja, koji svakim danom sve više osvajaju svjetsko tržište, kreativnošću u izradi može se pohvaliti i tvrtka ‘Prlić’ iz Žepča.

Tvrtka ‘Prlić’ svakim danom sve više pokazuje pozitivne trendove i rast poslovanja.

Širenje tržišta

O specijalnosti ove tvrtke nešto više nam je kazao i sam vlasnik tvrtke. - Jedina smo tvrtka u BiH koja se bavi izradom hrastovih ‘duga ‘ za ‘bariq’ bačve, namijenjenhih za francusko tržište.

To je proizvod koji zahtijeva vrhunsku kvalitetu hrasta, sa strogo definiranom strukturom drveta, propisanim načinom reza drveta, a sve temeljeno na tradiciji izrade bačvi staroj stotine godina. Drugi naš specifičan program jest izrada namještaja od starih greda te program za opremanje vinskih i pivarskih podruma, vinoteka i slično, temeljen na namještaju od hrastovih duga, koji smo samostalno dizajnirali i našli svoje mjesto na tržištu - prepričava nam Prljić. Prepričao nam je poslovanje od samih početaka.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije