VRIJEME

Više sunčanog razdoblja za vikend, temperature do 34 stupnja

27.06.2024.
u 10:38

Više sunčanog razdoblja uz moguće lokalne pljuskove najavljeno je za dane vikenda u Bosni i Hercegovini.

Tako će u petak, 28. lipnja  u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U drugoj polovini dana lokalni pljuskovi su mogući u istočnim, sjeveroistočnim i centralnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 17, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 32 stupnja.

U subotu, 29. lipnja bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 33 stupnja.

Drugog dana vikenda, u nedelju 30 lipnja najavljeno je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Razvojem oblačnosti, ponegedje u sjevernim područjima može pasti i malo kiše ili kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 20, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 34 stupnja, saopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?