Ista načela

Vlada RS-a ostala bez dva ministra

23.12.2022.
u 17:09

Premijer Republike Srpske Radovan Višković potvrdio je za RTRS da je Dado Dogan potpisao ostavku na mjesto ministra obitelji, mladih i sporta.

Dogan, koji je bio prijedlog Socijalističke partije za ministra, bio je osuđen na godinu dana zatvora zbog prometne nesreće koju je skrivio.

Višković kaže kako je to nešto što se svakome može dogoditi, ali da član Vlade Republike Srpske ne može biti netko tko je odslužio zatvorsku kaznu. Premijer Republike Srpske Radovan Višković također je potvrdio kako će, osim Dade Dogana, biti smijenjen i novoimenovani ministar rada i boračko-invalidske zaštite Dragoslav Kabić.

- Osim Dade Dogana, ministar neće biti ni Dragoslav Kabić, iako je Kabićev prekršaj od prije 24 godine. Ista načela vrijede za sve. Ti ljudi nemaju zakonsku prepreku biti ministri, ali imaju ovu drugu, političku i moralnu – kaže Višković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?