Poslovne novine

Zemlje regije u izboru '100 najvećih u BiH'

24.08.2017.
u 17:26

Poslovne novine sljedećeg mjeseca slave 45 godina uspješnog rada i 30. izdanje izbora "100 najvećih u BiH". Već su najavljeni brojni noviteti u organizaciji izbora "100 najvećih u BiH", pa će se ovogodišnji izbor najboljih bh. tvrtki proširiti na rang-liste 100 najboljih tvrtki iz Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Također, u pripremi je projekt koji će biti u specijalnom izdanju "100 najvećih u BiH". Tako će se pored analize nositelja razvoja ekonomije u BiH, objaviti i uvid u regionalna ekonomska kretanja, što je jedinstveno istraživanje ovog tipa.

Novo, redizajnirano izdanje publikacije "100 najvećih u BiH", Poslovne novine su pripremale u suradnji s tvrtkom LRC d.o.o. Sarajevo.

Publikacija "100 najvećih u BiH" donosi pregled mogućeg napretka ili nazadovanja tvrtki i sektora u razdoblju od godinu dana, a značaj istraživanja je i u usporednim analizama s prošlogodišnjim rezultatima, a koje će biti prikazane u sklopu rang-listi za sve tvrtke iz BiH i regije, te potencijalnim promjenama u rangiranju najvećih tvrtki. 

Dodatnu vrijednost istraživanju će dati i uvid u to koje su tvrtke i sektori zabilježili rast odnosno pad prihoda, izvoza ili investicija.

Rezultati istraživanja o broju zaposlenih, ostvarenim prihodima i izvozu u regiji će biti ažurirani, a istraživanje će obuhvatiti sve tvrtke koje posluju u zemljama okružja, što će dati precizan uvid u regionalna ekonomska kretanja, priopćili su organizatori.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?