Vozač kod Županje

Htio nastaviti voziti s 1,61 promila alkohola u krvi

auto vožnja
ilustracija
13.11.2022.
u 09:54

Policija je jučer prilikom redovne kontrole zaustavila 50-godišnjeg muškarca nedaleko od Županje koji je bio pod utjecajem 1,61 promila alkohola u krvi.

Izvijestili su kako su oko 22.15 sati u mjestu Gradište policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke Volkswagen, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,61 promila upravljao 50-godišnjak.

''Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 50-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama'', napisali su.

Podsjetimo, policajci su tijekom cijelog vikenda, zbog Martinja, najavili pojačanu kontrolu u prometu.

Najavili su alkotestiranje svih vozača, a Kako bi održali povoljno stanje sigurnosti cestovnog prometa, takve mjere s ciljem sprječavanja i sankcioniranja činjenja najtežih prometnih prekršaja počinju od petka i traju do ponedjeljka, a pojačano će se provoditi od 22 sata navečer do 6 ujutro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije