U subotu, 14. rujna

Gradsko kazalište mladih Vitez organizira audiciju za upis novih članova

13.09.2024.
u 14:04

Gradsko kazalište mladih Vitez, jedna od najbrojnijih i najuspješnijih kulturnih organizacija u Središnjoj Bosni, najavilo je audiciju za prijam novih članova.

"Nakon uspješno organiziranog Ljetnog kazališnog kampa i Ljetne škole glume, brojnih nastupa, gostovanja, putovanja te početka 16. kazališnih dana, napokon je stigla i toliko iščekivana audicija za prijam novih članova u našu kazališnu obitelj. Pozivamo sve one koji žele postati dio Gradskog kazališta mladih Vitez, razvijati svoje kreativne vještine, glumiti, plesati, pjevati, sklapati nova prijateljstva, putovati i upoznati čari nastupa na 'daskama koje život znače'… dobro nam došli!", poručili su iz Gradskog kazališta mladih Vitez.

Upis novih članova bit će održan u subotu, 14. rujna, s početkom u 14 sati u Kazališnoj dvorani Vitez. Također, najavljen je i drugi upisni termin za subotu, 21. rujna u 12 sati.

Iz kazališta su poručili budućim članovima da za audiciju pripreme točku po vlastitom izboru, poput imitacije, pjesme, plesa ili bilo koje druge izvedbe.

Gradsko kazalište mladih Vitez okuplja više od stotinu članova, godišnje producira minimalno šest premijera te organizira nekoliko kazališnih festivala i kampova. Tijekom godine realizira više od 100 nastupa, uključujući i desetke izvan Bosne i Hercegovine. Dobitnici su brojnih domaćih i međunarodnih nagrada, uključujući više od 80 nagrada za najbolju predstavu te oko 350 pojedinačnih i zajedničkih priznanja.

U Kazališnoj dvorani Vitez, koja je njihov dom, tijekom godine prikažu više od 50 predstava, iz vlastite i gostujuće produkcije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?