ŠIROKI BRIJEG

Zvonimir Mandić predstavlja svoj drugi roman 'Šapat Oštrice: Melodije Vjetra'

11.09.2024.
u 16:20

Predstavljanje drugog romana mladog književnika Zvonimira Mandića "Šapat Oštrice: Melodije Vjetra" održat će se u subotu, 14. rujna, u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg s početkom u 10 sati, u organizaciji Ogranka Matice hrvatske Široki Brijeg.

Ovaj roman fascinantan je nastavak serijala započetog knjigom "Šapat Oštrice, Boje Plamena" za koji je autor dobio prvu nagradu na Matičinu natječaju "Moja prva knjiga". Novi roman nas ponovno uvodi u čarobni svijet prepun intriga, herojstva i magije, ali s dubljim fokusom na razvoj likova i složenost njihove misije, priopćeno je iz Matice hrvatske Široki Brijeg.

Kombinacijom napete radnje, emocionalne dubine likova i bogatog svjetotvorstva, knjiga pruža zadovoljavajuće i bogato iskustvo koje će dugo ostati u sjećanju.

Ova knjiga će se svidjeti onima koji uživaju u detaljno izgrađenim fantastičnim svjetovima i složenim narativima, pružajući im putovanje koje će dugo pamtiti.

U predstavljanju knjige, pored autora, sudjeluju i Antonija Šudić Leko, Berislav Arapović i Emili Šudić Musa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?